Premium Resorts tarjoaa ylellisen vuokramökkikokemuksen Vierumäellä. Vuokrattavana on upeat ja modernit Honka-huvilat, joihin mahtuu jopa 8 henkeä.

Premium Villas Vierumäki sijaitsee keskellä järvi-Suomea vain reilun tunnin matkan päässä lentokentältä ja Helsingistä. Tarvittaessa järjestämme yhteistyökumppaniemme avulla shuttle kuljetuksen kentältä Huviloille. Vierumäki on myös saavutettavissa junalla-Lahteen ja Lahdesta bussilla Vierumäelle. Huvilat puolestaan sijaitsevat erinomaisella paikalla Vierumäellä keskellä Suomen monipuolisimpia hyvinvointi ja -liikuntapalveluita.

Tyylikkäät juuri valmistuneet hirsihuvilat tarjoavat luksusta perheille ja kaveri- sekä työporukoille. Skandinaavisilla tyylillä sisustetut huvilat isoilla panoramaikkunoilla ja ulkoporeammeilla takaavat unohtumattoman hengähdyshetken arjen keskellä. Huoneistot on varusteltu erinomaisin Grundig kodinkonein. Astianpesukone, uuni, liesi, mikroaaltouuni, pesukone ja kuivauskaappi löytyvät kaikista huviloista. Suitessa ei ole kuivauskaappia.

Tutustu huviloihin ja niiden eri sisustuksiin tarkemmin virtuaali-esittelyiden avulla: Wood, Mocca, Grey, Snow.

Sijainti on täydellinen, sillä Vierumäen monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus tarjoaa puitteet ja kymmeniä urheilulajeja koettavaksi ympäri vuoden. Unohtamatta kahden sadan metrin päästä löytyvää kahta golf-kenttää sekä 9 väylän par 3 harjoituskenttää. Myös muut liikuntapaikat ovat Premium Resortsin vuokramökkien välittömässä läheisyydessä.

Vierumäellä voit nauttia kauniista luonnosta, puhtaasta ja raikkaasta ilmasta ja turvallisesta ympäristöstä. Täällä on tilaa hengittää ja hengähtää. Vierumäellä löytyy myös ratsastusta ympärivuoden. Huviloihin voi tilata myös ruokailut catering palvelusta.

Huviloihin saat avaimen sähköisesti. Check in on klo 16.00 ja check out klo 12.00. Vuokraus sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet.

Varaa aika tästä.

Lisätietoja huviloista

Honka Paritalohuoneistot (104,2 m2)

Huoneiston tiedot

Moderni Paritalohuvila keskellä luontoa ja silti aivan palveluiden vieressä.

 

Honka paritalo huoneistoissa lattia-ala on 85 m2,  parvi 35 m2 ja tilava  65 m2 patio, Kolme erillistä makuuhuonetta. Sisätilat huokuvat avaruutta, jota panoramaikkunat täydentävät tuoden luonnon aistittavaksi.

Parven ansiosta huoneistoihin sopii hyvin 8 henkilöä. Liikuntavälineet puolestaan sopivat erinomaisesti 9m2 varastotilaan.

  • Huoneistoala: 96,5m2
  • Patio: 65 m2
  • Makuuhuoneita: 3
  • Lämmitys: Kaukolämpö laittialämmityksellä
  • Architect: Schauman Architecs

Kuvia mallistosta

Ota yhteyttä tai katso tästä  varauskalenteri-linkistä vapaat ajat!

Top